GODT IGANG

BODYCOMBAT ™

 

KOM GODT IGANG MED BODYCOMBAT™

 

Hvad skal jeg med?

Tag et par gode stabile træningssko på, og behaligeligt tøj, som du har det godt i, noget som du kan røre dig i.

Medbrind også gerne et håndklæde, til at tørre sveden af dit ansigt med, og til at ligge under dig ved styrke- og udstrækningsøvelserne.

En flaske med vand, COMBATTROLDEN anbefalder mindst 1/2 liter. Men det er vigtigt at du drikker rigeligt med vand før, under og efter en BODYCOMBAT time.

 

Hvor veltrænet skal jeg være?

Bodycombat henvender sig til alle, da der er tale om en individuel træningsform, hvor du selv sætter din grænse. Om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, tyk eller tynd, så er du altid velkommen på et BODYCOMBAT hold.

Dog anbefalder COMBATTROLDEN dig, at konditionsmæssig er på et middelniveau og opefter.

Da bevægelserne er forenklet og tilpasset gruppetræning, behøver du ingen kampsportsbraggrund for at deltage i en BODYCOMBAT time.

 

Hvor tit skal jeg træne BODYCOMBAT?

Det er en god ide eller vigtigt, at din krop får mindst en dags hvil mellem træningstimerne. Det bedste resultat får du, hvis du træner BODYCOMBAT to til tre gange om ugen.

 

Hvor kan jeg træne BODYCOMBAT?

Skulle du have fået lyst til at dyrke prøve en BODYCOMBAT time, kan COMBATTROLDEN anbefale, at du prøver det i en af de 32 Fitness dk center, som er beliggende i hele Danmark.

 

De enkelte Fitness dk center har en kontrakt med Les Mills, om at de må køre Les Mills programmer, men det Les Mills som uddanne de enkelte instruktører i Fitness dk, så instruktører er meget kompetente.

 

Hvad sker der nu?

Du skal tage til en BODYCOMBAT time i dit lokale træningscenter, som kører Les Mills holdtræningsprogrammer.

En ting som er vigtig for, at du bliver en BODYCOMBAT trold/freak/fanatikker er, at du prøve det flere gange, da den første gang du er til BODYCOMBAT godt kan virke lidt forvirrende!

 

Tal med din instruktører/skrive til trolden/surfe mere rundt på denne hjemmeside, hvis du har brug for flere oplysninger.

 

Envidere anbefaler COMBATTROLDEN, at du tager på en 1/2 time teknik time, som tilbydes i nogle Fitness dk centre.