MASTER INSTRUKTØRER

BODYCOMBAT ™

PROGRAM MASTER INSTRUKTØRER

 

 

Rachael Cohen (Født: Newsham)

Tidligere engelsk instruktør i BODYCOMBAT, BODYJAM and BODYATTACK, Rachael var også med i det instruktørteam, som stod for lanceringen af BODYJAM i UK (England) 2003.

Rachael har taget en grad i sport management samt kvalifikationer i drama, klassisk og moderne dans.

 

Hun har også gået på en Wing Chun Kung skole, og hendes mand Dan har undervist hende i andre kampsportsformer.

Nu er hun en ægte "Fightermachine" ifølge hendes mand.

 

 

 

 

 

Dan Cohen

Dan lever og ånder for kampsportsverden.

Han har det sorte bælte i Kickboxing og Lau Gar i kine-sisk boksing samt det sorte bælte i Shotokan Karate (for juniorer). Han vandt det "British Master kickboxing" i 1996 og fik en andenplads i verdens mesterskabet i kickboxing det efterfølgende år.

 

Dan er også ekspert i våben med en specialviden indenfor brug af sværd og Num-Chuks.

 

Han var medlem af i 1998 uddannelse hold, der blev oprettet til gennemførelsen af BODYCOMBAT i Det Forenede Kongerige, og det har han gjort så godt, at det er hans fortjenste, at BODYCOMBAT progammet har den sucess som det har indfor fitnessverden.

 

 

 

Den store dag.

Sizzlers citat: "Nogle mennesker er så heldige, at de finder den eneste ene, som lyser deres hverdag op"

 

Den 8. marts 2008 stod solen højt på himlen ved kysten af North Island i New Zealand.

 

Denne dag var en specielt dag for to helt specielle og unikke mennesker, to mennsker som skulle stå frem og fortælle hele verden om deres kærlighed til hinanden.

 

Det var dagen hvor Dan og Rachel skulle sige ja til hinanden. Dagen hvor mange piges hjerteover hele verden ville blive knust, men også dagen hvor en masse fyrer ville få deres drøm om en romance med Rachel skudt i sænk, for det var dagen, hvor parret over alle par, master instruktører over master instruktørerne skulle giftes.

 

Dan og Rachael sagde ja til hinanden og lovede at leve med hinanden i medgang og imodgang, og en kilde tæt på dem fortæller til COMBATTROLDEN.DK at man kunne

høre deres (Dan & Rachel's) hjerter sang "my legs wobbled", og ikke et øje var tørt hos den lille skare af gæster der var med. Det var kun de nærmeste venner (hovedsa-lig fra Les Mills) og brudeparets familier de var med til bryllupscermonien.

 

Dan var iført et pænt mørkt jakkesæt med et lyst slips til. Rachel havde en hvid kjole på, med i en dejlig cremfarvet top til, også havde fået sat et lille cremfarvet slør på sit hår.

 

Vidste du at: da Dan var almindelig instruktør i BodyCombat, havde Rachel en prøvetime på en af hans timer, hun blev så betaget af den udstråling og fitnessmagi som der var på Dan's hold, at hun derefter kom på hans hold reglmæssigt. Efter nogle tid havde Dan godt lagt mærke til den lille lyshåret godte, som "næste" altid stod på for-reste række. Dan kunne se nogle egenskaber i Rachel og spurgte hende om hun ik-ke kunne tænke sig, at uddanne sig som instruktør det gjorde Rachel så.

 

Herefter er tingende gået stærkt for de to, de to blev ansat som master instruktører af Phillip Mills, de skulle bla. stå for udviklingen i samarbejde med en masse proffesorer stå for udviklingen af BodyCombat programmet. Dan og Rachels primær opgave ville herefter være at skulle gå i front og sørge for at andre instruktører hos Les Mills lærte programmet, programmet udskiftes hver 3 måned. Ikke nok med at Dan og Rachel fungerede godt sammen arbejdsmæsigt, men de fandt også udaf at de fungere godt sammen privat, så de blev kærester og nu hertil sidste er de blevet gift.

 

Her på COMBATTROLDEN.DK håber vi stadigvæk de to vil gå til makronerne og levere nogle flere fede Body-

Combat programmer som de har gjort hidtil.

Et stort tillykke med bryllyppet

Samt et ønske om et godt liv sammen ønskes herfra!

 

Combattrolden