Roskilde

THE WOLD OF BODYCOMBAT

FITNESSDK I ROSKILDE

KØBENHAVNSVEJ 29, 4000 ROSKILDE

TLF. 4635 6093 /rostorv@fitnessdk.dk

MERE INFORMATION OM CENTERET? TRYK HER!

 

Fitnessdk centret er placeret på Ro's Torv, som er et

butikscentret som ligger på Københavnsvej.

Her finder du alt, hvad hjertet begærer indenfor motion

og wellness.

 

Centret er 3.500 m2 og har lækkert og alsidigt udstyr,

desuden har det et stort frivægtsområde.

Centret har også en træningsafdeling "Kun for kvinder".

 

Tre sale til træning af BodyCombat, BodyAttack, Body-

Pump, Boksning og mange andre spændene hold,

se holdplanen på Fitnessdk's hjemmeside.

En stor sal (sal 1) med scene til instruktørerne, og en

mindre sal (sal 2) uden scene. Sal 3 er bokse-salen,

hvor du virkelig kan finde fighteren frem i dig selv, og tæske løs på de ophæng-te sandsække.Derudover er der en dejlig stor Spinningssal, hvor cyklerne står i rækker forskudt.

 

Efter træning kan du slappe af i centrets spa- og wellness området eller du kan slappe af med en kop kaffe/the og læse dagens avis i centres dejlige store caféområ-de, som ligger lige først i centret, og lige før centrets reception.

 

Har du børnene med, kan de hygge sig i det sjove børneland med bl.a. boldhav, klatretræ, børnebio og PlayStation som centret også tilbyder.

 

Tips: Husk selv at have en lille hængelås med til skabene i omklædningsrummet, skulle du have glemt en, kan du leje en i receptionen.

Trolden's vudering af centret:

Trolden elsker at komme ind i det store åbne cafe- og receptionsområdet i dette her center. Personalet i receptionen og på gulvet er meget smilende og imødekommene, hvilket tilgengæld kompencerer for, at man nogle gang skal stå i kø ved receptionen.

 

Tilgengæld er der masser af cadio-maskiner, dog lidt ældre dato, så de har ikke indbygget LCD-skærme i maskinerne, men man kan tilgengæld se et udvalg, af tvprogrammer i de ophængte skærme, de er foran maskinerne, og Trolden har til dags dato ikke oplevet kø ved disse.

 

Træningsmaskinerne er der masse af, og der er flere af samme type, maskinerne står med god plads mellem sig. Og kan man lidt at træne håndvægte, og vægtstænger er der masser af mulighed for dette i en hel afdeling for sig selv.

 

Trolden kan godt lide den indrette boksnings sal, selv om den ikke er så stor, så er der de redskaber, man skal bruge for, at kunne træne boksetræning. Sal 1 den største af salene er perfekt til holdtræning, den er stor rummelig, og med et godt lydanlæg. Derimod er trolden ikke så meget for sal 2, og trolden har flere gange gået hjem, når en af de hold som trolden, har haft tilmeldt sig af en eller anden oversag er blevet rykket over i sal 2. For sal 2 er en lille sal, med ikke så mange vinduer, og man har ligesom glemt, at hænge lyslamper nok op, så salen virkede lille og skummel. Også er det alt formeget udstyr til bodystep, body-pump mv. sat ind i den og det gør det ihvertfald ikke bedre.

 

Nye flotte omklædnings/badefaciliteter:

I efteråret 2011 havde Fitnessdk en større ombygning af deres badefaciliteter, her fik de helt nye brusekabiner, samt hele nye brusehoveder og nye blandningsbatterier med touch, bade-og omklædningsfaciliteterne fik den helt store tur, hvilket virkelig sender Fitnessdk Roskilde op i toppen af de bedste Fitnessdk'er i Danmark. Det der trækker lidt ned er, at der godt kunne bruges nogle flere omklædningsskabe.

 

Stor ny lys wellness afdeling:

Tilgengæld er wellness afdelinge bestemt et besøg værd, centret har en lille svømmepool, hvor man kan tage sig en dejlig dukkert. Er man mere til en tur i spa'et, så er dette dejligt stort, og virker meget hygejnisk da vandet med hjælp af et nyt system, bliver renset hver 14 minut. Og der er videoovervågning af området, så man i receptionen kan holde iøje med om folk nu også forlader spa'en, når vandet skal renses.

 

Trolden kan simpelhed ikke sætte en finger på noget som helst i wellnessafdelingen, som helt sikker ligger op til afslapning i top klasse.

 

Trolden anbefaler at man tager et smut forbi centret i Roskilde, og prøver dette center, men husk lige badetøjet.

 

Vudering er skrevet af Trolden den 17-03-2012.

COPYRIGHT

COMBATTROLDEN.DK © 2008-2017